Locale Noutati

Stomatologii Ieseani – supliment Ziarul de Iasi

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016  a apărut pe piață, în premieră națională, împreună cu Ziarul de Iași, primul număr din suplimentul ”Stomatologii ieșeni”, editat de Colegiul Medicilor Dentiști din Iași, Președinte Prof.Univ.Dr. Norina Forna.

supliment

Publicația își propune să ajute stomatologii ieșeni să se dezvolte ca o comunitate profesională vie, prin comunicare reală, prin schimb de informații și experiență, în folosul ei, al pacienților și a tuturor celor implicați și afectați direct sau indirect de activitatea ei.

Primul număr debutează cu ”aventurile” unui stomatolog ieșean care a ales acum opt ani să-și deschidă un cabinet la țară, într-o localitate uitată de lume. O cheamă Anca. E o poveste despre cum te poți îndrăgosti de meseria ta, chiar și în cele mai vitrege condiții de muncă, sau chiar în pofida lor.

Acest prim număr mai conține și un amplu interviu cu prof.univ.dr. Norina Forna, președintele Colegiului Medicilor Dentiști din Iași și decanul Facultății de Medicină Dentară din carul UMF Iași, dar și un material despre ce cred stomatologii ieșeni despre ei înșiși și profesia lor.

Cu aceasta ocazie invitam membrii Colegiului Medicilor Dentisti Iasi sa participe in mod activ la realizarea unor subiecte de discutii care sa fie reprezentative la nivelul comunitatii si care sa dezvolte noi si noi oportunitati.

Varianta online a suplimentului poate fi accesata la acest link – http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/supliment-zdi-a-aventurilea-ancai-un-stomatolog-iesean-intr-un-loc-uitat-de-lume–146786.html#

Leave a Comment

Din aceeasi categorie:
Dezbatere cu privire la Statusul Sanatatii Orale – Mit sau Realitate?

Colegiul Medicilor Dentisti Iasi organizeaza Sambata, 10 Decembrie 2016, intre orele 16:00-18:00 la Palas Congress Hall Sala Verdi Dezbaterea cu...

Clinica dentara ”Dr.Tudora” din Botosani cauta colaborator

Clinica dentara ''Dr.Tudora'' Botosani---15 ani de experienta--doreste colaborare cu medic dentist cu peste 3 ani experienta in terapie si protetica!!...

Închide