Evenimente Legislatie Locale Noutati

Instructaj Comisie de Disciplina in contex legislativ actual

In perioada 3-4 Februarie 2017 s-a desfasurat la Hotel Unirea Iasi Instructajul Comisiei de Disciplina in context legislativ actual, eveniment gazduit de CMD Iasi si care a constituit un eveniment de referinta pentru derularea unui training realizat atat cu presedintii comisiilor de disciplina sau cu membri acestei comisii respectiv cu presedintii de colegii si avocatii din colegiile respective. Speakeri in cadrul acestui eveniment au fost Prof.Univ.Dr. Radu Campian Vicepresedinte CMDR, Prof.Univ.Dr. Mariana Pacurar, Presedinte Comisia Superioara de Disciplina CMDR si Doru Pavel Avocat CMDR.

Doresc sa transmit din partea CMD Iasi si a Biroului Executiv al CMD Iasi  multumiri calduroase pentru derularea acestui eveniment cu participarea dvs.

Cu aleasa pretuire,
Prof.Univ.Dr. Norina Forna
Presedinte CMD Iasi
Vicepresedinte CMDR

Nu există nici o galerie selectat sau galeria a fost șters.

Leave a Comment

Din aceeasi categorie:
Instructaj Comisie de Disciplina in contextul legislativ actual

Consultarea Publică a CNAS cu privire la Proiectul de ordin al MS/CNAS privind normele metodologice pentru aplicarea Contractului-cadru în 2017 (HG161/2016).

Stimati colegi, Vă anunțăm că este în derulare consultarea publică a CNAS cu privire la Proiectul de ordin al MS/CNAS...

Închide