Legislatie

Informare legislativa 12/2017 – MOf – Legea nr. 185/2017 privind asigurarea calităţii în sistemul de sănătate

Vă transmitem atașat Legea nr. 185/2017 privind asigurarea calității în sistemul de sănătate, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 599 din data de 26 iulie 2017.

 

O atenție deosebită ar trebui acordată art. 20 din actul normativ, respectiv:

Art. 20
(1) Pentru unităţile sanitare din ambulatoriu, standardele şi metodologia de acreditare, valabile pentru primul ciclu de acreditare, se elaborează, se adoptă prin consens de către Colegiul director şi se aprobă până cel mai târziu la data de 15 decembrie 2017.
(2) Pentru a furniza servicii de sănătate în relaţie contractuală cu sistemul public de asigurări de sănătate, unităţile sanitare din ambulatoriu se înscriu în procesul de acreditare după cum urmează:
a) până la data de 31 decembrie 2017 pentru unităţile care au împlinit minimum 5 ani de la înfiinţare;
b) până la data de 31 decembrie a anului anterior încheierii contractului de furnizare de servicii în sistemul public de asigurări de sănătate pentru unităţile sanitare care urmează să împlinească 5 ani în anul calendaristic în care se încheie contractul.

 

Download (PDF, 74KB)

Din aceeasi categorie:
Harta cabinetelor stomatologice din Municipiul Iasi

CMD Iasi angajeaza secretara

Colegiul Medicilor Dentisti Iasi angajeaza secretara. Candidatul trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii: - minim 2 ani experienta pe o pozitie...

Închide