Noutati

Anunt important

Ca urmare a comunicărilor oficiale ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență Colegiul Medicilor Stomatologi, din România a dispus:

  1. Suspendarea programului Colegiului Medicilor Stomatologi Iasi cu publicul din 16 MARTIE 2020, până la o dată ce va fi anunțată ulterior , exceptie facand urgențele ce vor fi anunțate în prealabil prin telefon sau email.
  2. Eliberarea avizului anual se va face electronic, prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare la distanță (e-mail). Depunerea documentelor necesare avizarii anuale se pot depune online. 

Originalul avizului va putea fi ridicat de titular după expirarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și reluarea activității cu publicul. Perioada de depunere a documentelor prin mijloace electronice privind eliberarea avizului anual pentru exercitarea profesiei se prelungește peste termenul stabilit – 31.03.2020.

  1. De asemenea, membrii Colegiului pot primi orice informatie si rezolva urgentele telefonic la numarele 0769.673.605   ||  0747785250

Adrese de e-mail : [email protected]

Platile se pot face si prin transfer bancar prin contul:

Banca Transilvania

RO63BTRLRONCRT00J5271802

CIF 17061983

 

Orice noua decizie privind activitatea Colegiului Medicilor Stomatologi Iasi si a membrilor sai va fi postata pe site-ul institutiei si pe pagina oficiala de Facebook!

Va multumim pentru intelegere!

Din aceeasi categorie:
Anunt important – Sedinte de Consiliu si de Adunare Generale se amana!

In contextul declararii de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii a starii de urgenta pentru sanatatea publica cu impact international din...

Informare Coronavirus

Închide