Noutati

In memoriam

Ziua de Sămbătă,  29 august 2020, are o semnificație deosebită pentru cei care l-au cunoscut pe Profesorul Mircea Rusu,  ar fi fost  momentul aniversar deosebit, când domnia sa ar fi împlinit 100 de ani.

Un centenar  de viata elegantă,sub semnul  înaltelor valori morale, de carieră sub semnul excelenței și de umanitate dăruită semenilor , sunt doar câteva frânturi din romanul vieții Profesorului Mircea Rusu, ctitorul Stomatologiei Pediatrice ieșene.

Zâmbetul lui cald  înfruntă timpul,amintindu-ne de  personalitatea  lui irepetabilă, de  capacitatea  extraordinară de a dărui din experiența sa profesională cu micul pacient , din optimismul și încrederea sa în bine, frumos și adevăr.

Fiecare dintre noi care am avut privilegiul să îi fim aproape, practicienii care au avut de la cine învața arta  stomatologiei pediatrice, materializată în cursuri cu un profund impact practic, aducem un omagiu celui care a fost Profesor Emerit Dr. Mircea Rusu, un adevărat pionier în crearea identității stomatologiei pediatrice ieșene.

Presedintele Colegiului Medicilor Stomatologi Iasi

Prof.univ.dr.Norina Consuela Forna

Din aceeasi categorie:
Consiliu CMS Iasi

Consiliul CMS Iasi s-a intrunit Vineri, 31 Iulie 2020 si a avut urmatoarea ordine de zi 1. Raportul anual al comisiilor...

Solicitari Consiliu National CMSR 06.07.2020

Ca urmare a solicitarii Consiliului National din data de  06.07.2020 va transmitem urmatoarele : Exprimarea unor propuneri privind modificarea Legii MS...

Închide