Noutati

Anunt important

În contextul situației epidemiologice actuale și Hotărârii nr. 8 din 6 martie 2020, a Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României,  Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi Iasi s-a intrunit intr-o sedinta extraordinara, astazi, 10.03.2020, in urma careia s-au luat urmatoarele masuri:

Sa se incerce pe cat posibil corepondenta prin adresa de e-mail a Colegiului Medicilor Stomatologi Iasi: [email protected] pentru trimiterea tuturor cererilor si a documentelor pentru a reduce riscul epidemiologic de raspandire a infectiei cu noul coronavirus.

De asemenea, membrii Colegiului pot primi orice informatie si telefonic la numarul 0769.673.605, iar platile se pot face si prin transfer bancar prin contul:
Banca Transilvania
RO63BTRLRONCRT00J5271802
CIF 17061983

Orice noua decizie privind activitatea Colegiului Medicilor Stomatologi Iasi va fi postata pe site-ul institutiei si pe pagina oficiala de Facebook!
Va multumim pentru intelegere!

Din aceeasi categorie:
Anunt convocare Adunare Generala Teritoriala si Consiliu

În atenția medicilor stomatologi

Vă reamintim faptul că exercitarea profesiei de medic stomatolog în regim salarial sau independent, fără obținerea prealabilă a Certificatului de...

Închide