Noutati

Mesaj Presedinte CMS Iasi – Prof. Univ.Dr. Norina Forna

Dragi colegi,

În această perioadă trebuie să dăm dovadă de mult tact , calm si responsabilitate pentru a putea preîntâmpina eventualele infecții cu coronavirus.

Pe parcursul acestei perioade am colaborat si dialogat cu multi colegi dintre dumneavoastra pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. In acest sens va transmit ca imi doresc sa realizam chiar o comunicare directa cu fiecare din dvs prin intermediul numarul personal de telefon 0721556368 (whatsapp), si prin intermediului pagini urgente.cmsis.ro unde impreuna cu colegii din BEX CMS Iasi va vom raspunde la orice problema, fie administrativa, fie profesionala.

Totodata pe site-ul cmsis.ro puteti regasi toate documentele si informatiile oficiale la zi ale CMSR si CMSIS stand la dispozitia intregii comunitati in vederea sustinerii activitatii profesionale.

Cu deosebită considerație,

Vicepreședintele Colegiului Stomatologilor din România și Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Iași,

Prof.univ.dr.Norina Consuela Forna

Din aceeasi categorie:
Decizia BEXN nr. 16/3BExN/2020

Pe perioada suspendării temporare a activității cabinetelor de medicină dentară în baza deciziilor emise de autoritățile publice competente potrivit legii,...

Anunt

Dragi colegi, Ca urmare a Ordonanței militare nr. 2/2020 Publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 232 din data de...

Închide