Media

Europa FM, 7 mai 2020 – Din 15 mai, vizitele la dentist ar putea fi mai scumpe

Din 15 mai, cabinetele stomatologice trebuie să facă triajul epidemiologic al pacienților. În momentul în care își fac programarea, ei vor fi chestionați în legătura cu starea lor de sănătate, iar la intrarea în cabinet li se va lua temperatura.
Nu este exclus să scoatem mai mulți bani din buzunar pentru vizita la dentist, căci din cauza pandemiei de coronavirus, fiecare cabinet va avea costuri mai mari pentru echipamentele de protecție și materialele de dezinfectare.
„După fiecare pacient, trebuie aerisit cabinetul foarte bine. E o primă măsură. Acel chestionar de triere a situației trebuie făcut prin telefon înainte. O planificare mai riguroasă cu spațiu între pacienți, de asemenea. Se recomandă a se realiza însoțirea pacienților doar în situații limită: când avem copil sau pacient cu handicap sau persoană de vârsta a treia care nu se poate deplasa singură”, a declarat Norina Forna, vicepreședintele Colegiului Medicilor Stomatologi.

Citiţi întregul articol aici.

Din aceeasi categorie:
RFI România, 7 mai 2020 – Ce trebuie să știi dacă vei merge la stomatolog după 15 mai?

De pe 15 mai, cabinetele stomatologice vor fi redeschise, odată cu relaxarea mai multor măsuri de restricționare a deplasării. Vor...

fabricatinromania.info, 6 mai 2020 – Cât va costa o consultaţie la medicul stomatolog după 15 mai 2020

Norina Forna, vicepreşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România, a explicat cum o să funcţioneaze cabinetele stomatologice şi cât de sigure...

Închide