[email protected] / +40 (769) 496 458

StomaConnect Study Club – Întâlnirea 2

Dragă coleg(ă),

Avem plăcerea de a te anunța că următoarea ediție a StomaConnect Study Club este programată pentru data de 5 iulie, ora 17:00, la sediul colegiului, în Sala Consiliu. Sesiunea va dura aproximativ 2 ore și promite să fie o întâlnire plină de cunoaștere și dezbateri constructive.

Tema discuției: Managementul complicațiilor în implantologie- Peri-implantită. Te încurajăm să vii pregătit(ă) cu cazuri din practica ta pentru a le supune discuției. Aceasta va fi o oportunitate excelentă de a împărtăși experiențe, a învăța din provocările întâmpinate de alții și de a explora diverse perspective și soluții.

Moderator: Discuția va fi moderată de Dr. Eliza Drăgan, Medic specialist chirurgie dento-alveolara, Doctor in Stiinte Medicale, MSc Implantologie si Chirurgie Orala, care va ghida conversația pentru a asigura un schimb de idei cât mai valoros.

Participare: Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate la numărul de 25 de participanți. Pentru a-ți asigura un loc, te rugăm să te înregistrezi cât mai curând posibil. Este esențial să ai cotizația achitată la zi pentru a putea participa.

Nu rata această oportunitate unică de a te conecta cu colegi din domeniu și de a-ți îmbogăți cunoștințele și practica profesională.

De asemenea, te invităm să participi la un sondaj foarte important, care va juca un rol esențial în modelarea viitorului StomaConnect. Acest sondaj este primul pas în formarea unei comunități de învățare dedicate, unde tu contribui activ la modelarea viitoarelor noastre întâlniri și discuții. Prin completarea acestui sondaj, ne vei ajuta să înțelegem mai bine care sunt subiectele ce te interesează cel mai mult, precum și formatul și frecvența întâlnirilor pe care le preferi.

Dedicația ta pentru profesie și dorința de a împărtăși și învăța alături de colegi vor transforma „StomaConnect Study Club” în locul unde fiecare provocare profesională devine o oportunitate de dezvoltare comună. Te invităm să îți exprimi opiniile și să contribui la conturarea acestui proiect revoluționar!

Completează sondajul și fii parte din mișcarea care va transforma stomatologia!

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem și să explorăm împreună cele mai bune practici în stomatologie

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Print

Alte articole

Program cu publicul

Luni:        08:00-13:00
Marți:      11:00-16:00
Miercuri: 08:00-13:00
Joi:          11:00-16:00
Vineri     Fără program cu publicul

Contact

Registratură:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 496 458

Secretariat:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 673 605

Contabilitate:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 818 163

EMC:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 673 605

 

Președinte

Dr. Sebastian Lupu