[email protected] / +40 (769) 496 458

StomaConnect Study Club

O oportunitate unică de a învăța, de a te conecta și de a crește.

Ești gata pentru o schimbare? Vino la StomaConnect Study Club!

Te-ai săturat de negativitate și cauți un spațiu unde să te întâlnești cu alți medici stomatologi pentru a discuta despre soluții constructive și inovatoare? StomaConnect Study Club este răspunsul!

La StomaConnect, ne propunem să creăm un mediu pozitiv, unde dialogul deschis și schimbul de experiențe ne ajută să identificăm și să implementăm cele mai eficiente practici în stomatologie. Fie că este vorba despre îmbunătățirea tehnicilor clinice sau despre optimizarea managementului cabinetului sau clinicii tale, aici vei găsi inspirația și suportul de care ai nevoie.

În cadrul StomaConnect Study Club, vei avea oportunitatea să participi la discuții interdisciplinare și interactive care îți vor deschide noi orizonturi și îți vor stimula dorința de a aduce schimbări pozitive în practica ta. Alătură-te nouă pentru a împărtăși idei, a învăța unul de la celălalt și a construi împreună viitorul stomatologiei.

Nu rata această ocazie de a te reconecta cu colegii tăi și de a redescoperi plăcerea de a practica stomatologia într-un mod mai eficient și mai plăcut!

Stai aproape pentru a afla când va avea loc prima ediție a StomaConnect Study Club!

Detalii despre data și locația evenimentului vor fi dezvăluite în curând. Pregătește-te să fii parte a unei experiențe care va transforma modul în care practici stomatologia și îți gestionezi clinica sau cabinetul. Nu pierde șansa de a te conecta, de a învăța și de a crește alături de colegii tăi într-un mediu energizant și plin de soluții inovatoare!

Urmărește-ne pentru actualizări și surprize exclusive!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Print

Alte articole

Program cu publicul

Luni:        08:00-13:00
Marți:      11:00-16:00
Miercuri: 08:00-13:00
Joi:          11:00-16:00
Vineri     Fără program cu publicul

Contact

Registratură:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 496 458

Secretariat:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 673 605

Contabilitate:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 818 163

EMC:
Email: [email protected]
Telefon: 0769 673 605

 

Președinte

Dr. Sebastian Lupu